N35 voorbij Raalte op slot voor 3 nachten

In verband met grootschalig onderhoud is er momenteel veel verkeershinder op de N35. Vanaf woensdagnacht is de Rijksweg tussen Haarle en Zwolle zelfs helemaal afgesloten.

Op 21, 22 en 23 juni is er dus geen doortocht mogelijk in de nachtelijke uren. Ter plekke wordt u omgeleid en de extra te verwachten reistijd is ca. 15 minuten. Vanavond vanaf 20:00 uur is de weg volledig afgesloten en is men actief tussen de spoorwegovergang en Haarle, daarmee zijn de toe- en afritten Haarle, Mariënheem De Zegge en Ommen volledig afgesloten.

Morgenavond is er ook verkeershinder tussen Ommen en Deventer; ter hoogte van Ommen wordt de weg dan afgesloten tot 06:00 uur in de ochtend. Werkzaamheden die dan gepland zijn zorgen er voor dat toe- en afritten richting Ommen en Deventer zijn afgesloten. Er is een omleiding ingesteld welke een vertraging oplevert van een kleine 10 minuten.

Ondertussen zijn er ook overdag werkzaamheden aan de N35. Ten noorden van Raalte kunt u enige hinder ondervinden van werkzaamheden aan de Nijverdalseweg.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer