Muzikale reis door het verleden met ‘Songs van Toen’ in Heino

Op donderdagavond 13 juni zal het Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen uit Zwolle een optreden verzorgen in Theater Podium te Heino. Aanvang 20.00 u. Het wordt een muzikale reis door het verleden met ‘Songs van Toen’. Bijzonder: Gratis kaartjes zijn vanaf nu af te halen bij Het Dorpshuus in Heino. Donderdagavond 13 april is de laatste reptitieavond van het seizoen 2018/ 2019! Normaliter wordt er dan iets bijzonder georganiseerd. Ook kwam reeds voorbij een Tuinconcert bij dirigent Flip Jonkman aan de Lentheweg.

Nu is gekozen voor Podium, een unieke plaats in het centrum van Heino. Ondanks de vakantietijd bleken er voldoende leden + muzikanten beschikbaar om op deze wijze af te sluiten. Vele songs van Toen passeren de revue o.l.v. Flip Jonkman en ondersteund door normaliter 2 accordeonisten Klaas Nijp/Henk van Rijssen en drummer Jan Meijer. Vele songs van toen passeren de revue. Alle songs die worden gebracht zijn eigen arrangementen van dirigent Flip Jonkman.

Het introductielied De Jonkvrouwen wordt gezongen op tekst van Wim Grondhuis uit Raalte. Een scala aan liederen staan op het programma: Foolish you ( Kate & Anna McGarrigle), Lipstick on your collar ( Connie Francis), Chanson d’amour (BZN),. En… verder liederen van Maywood, The Seekers, Bonny M, Selvera’s. Anneke Grönloh, Jim Reeves enz. Ook een Frans liedje staat op het programma: Les cloches du hameau. Er wordt een programma afgewerkt van ca. 2 x 45 minuten.

Verder is bij dit koor plaats voor een aanvullende accordeonist vanwege ziekte. Er zijn in de zaal 80 zitplaatsen. Een gratis kaartje kan worden afgehaald bij: Het Dorpshuus te Heino vanaf nu of reserveren via flipjonkman@hotmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie