Marian Dollenkamp benoemd tot lid van verdienste SC Overwetering


Tijdens de op 29 oktober 2012 gehouden algemene ledenvergadering werd Marian Dollenkamp benoemd tot lid van verdienste van Sportclub Overwetering. Marian begon haar handbalcarrière bij de handbalvereniging Boskamp. In 1991 werd, in verband met de handbalfusie, het wit/blauwe tenue ingeruild voor het geel/groene tenue van Sportclub Overwetering. Voor het handbal heeft zij veel betekent: handbalkamp, handbalbestuur, coach en trainer, seniorencommissie, en de oliebollenactie.

Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet: Wim Hitman (50 jaar lid), mevrouw Sleijster (40 jaar lid) en de 25-jarige leden Raymond Brink, Martin Dollenkamp, Patrick Jansen, Berry Jonkman, Wesley Koerhuis, Enrique Ruano, Michiel Samson, Peter Verwoolde, Hans Hogeslag en Jeroen Hoonhorst. Verder presenteerde penningmeester Henny Logtenberg de financiële gegevens.

Aan het eind van de vergadering droeg voorzitter Geert Kruitbos de voorzittershamer over aan de nieuwe voorzitter Ferco van Breukelen. Geert Kruitbos werd namens de hele vereniging bedankt voor zij 5-jarig voorzitterschap en de nieuwe voorzitter Ferco van Breukelen bedankte de vergadering voor het in hem gestelde vertrouwen.

Sportclub Overwetering bedankt Geert Kruitbos voor zijn werkzaamheden (hij blijft wel actief binnen de vereniging) en wenst Ferco van Breukelen veel plezier en succes.

Op de foto staand de jubilarissen en zittend van links naar rechts: Ferco van Breukelen, Marian Dollenkamp en Geert Kruitbos.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie