Mannenkoor “Roalter Jong’s” organiseert liederentafel

Mannenkoor “Roalter Jong’s” nodigt u uit voor een gezellige en muzikale middag tijdens de liederentafel op zondagmiddag 24 september. In het restaurant Zwakenberg in Raalte zal de grote groep mannen een geweldige middag garanderen. Het programma, getiteld “Zing met ons mee”, belooft een leuk en interactief evenement te worden waarbij het koor en het publiek samen de mooiste liederen ten gehore brengen.

Tijdens de liederentafel zal Mannenkoor “Roalter Jong’s” een aantal blokjes met prachtige liederen verzorgen. De mannen van het koor hebben met veel plezier en toewijding gerepeteerd om een gevarieerd repertoire te kunnen presenteren. Van bekende klassieke stukken tot populaire hits, er is voor ieder wat wils.

Verzoekjes
Het unieke aspect van deze liederentafel is dat het vierde blokje door het publiek kan worden gevuld met verzoekjes. “Het is een groot succes, iedereen zingt altijd mee,” vertelt Bert Bourgonje enthousiast, die zelf al jaren lid is van het koor. Dus als er een speciaal lied is waar je graag naar luistert, of waar je zelfs graag aan meezingt, dan is dit de uitgelezen kans om jouw verzoekje in te dienen.

Zaal Zwakenberg perfecte locatie
De liederentafel vindt plaats bij restaurant Zwakenberg in Raalte. Het restaurant, bekend om zijn gastvrijheid en uitstekende keuken, biedt de ideale ambiance voor dit heerlijke muzikale evenement. Het is een perfecte gelegenheid om met familie en vrienden samen te komen en te genieten van prachtige muziek.

Vanaf 10 september kan je kaarten bestellen via de website. Wees er dan snel bij want vol = vol. Het belooft een middag vol plezier, entertainment en muziek te worden.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer