Luttenberg op z’n kop door de Hillbilly Moonshiners

Zaterdag 16 september komt de populaire band The Hillbilly Moonshiners naar Het Lommerrijk. Deze ultieme Mumford and Sons tributeband toert de hele wereld over en neemt daarbij ook Luttenberg mee. De sfeer van een late zomeravond, fluitende vogels en kleurend blad. En daarbij de warme klanken van deze folk-/bluegrassband, maken deze avond tot één om te herinneren.

Internationaal bekend
The Hillbilly Moonshiners zijn uitgegroeid tot de ultieme Mumford and Sons tribute band. De afgelopen jaren heeft de band door heel Europa getoerd en opgetreden op de beste festivals en muziekpodia. De band speelde twee keer de YouTube Music Tribute Stage tijdens het Sziget Festival in Boedapest, verkocht meerdere clubtours in Nederland uit en gaf meer dan driehonderd shows in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, waarbij ze het publiek en de originele Mumford and Sons sprakeloos achterlieten.

Erkend door Mumford and Sons
“Dit is ongelooflijk!”, werd Mumfords banjo- en gitarist Winston Marshall geciteerd na het zien van beelden van de zomertournee van de band in 2017. “Het is echt raar om iemand anders onze nummers te zien spelen”, voegde Mumfords toetsenist Ben Lovett eraan toe.

Het hele pakket
The Hillbilly Moonshiners spelen alle hits en minder bekende tunes van de Britse folkband. Van het debuutalbum ‘Sigh No More’ tot het tweede Mumford and Sons album ‘Babel’, rechtstreeks naar ‘Wilder Mind’ en ‘Delta’. Misschien verrassen ze je zelfs met een bootleg of een cover die de band zelf heeft gedaan tijdens een van hun shows. The Hillbilly Moonshiners spelen Mumford and Sons, zo dicht als een eerbetoon aan M&S kan komen!
Nu te zien in Het Lommerrijk in Luttenberg!

Kaartverkoop
Kaarten kosten €22,- en zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer