Locaties nacompetitiefinales Diepenveen en Raalte bekend

Na een spannend seizoen en een lange nacompetitie, vanwege de nieuwe voetbalpiramide, is komende zondag de ontknoping in de nacompetitie met een finale op neutraal terrein. De locaties van deze finales zijn inmiddels bekend. De weg hiernaartoe is hier terug te lezen.

Diepenveen
Diepenveen gaat het opnemen tegen competitiegenoot Groen Wit ’62. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark De Dulmer aan De Zanden 92 in Teuge. Dat is het terrein van Sportclub Teuge. De wedstrijd start om 14:00 uur. Bij winst blijft Diepenveen in de 3e klasse. Bij verlies degradeert het naar de 4e klasse.

SV Raalte
Raalte heeft een tegenstander die van verder weg komt. Victoria ’25 uit Afferden, in het Land van Maas en Waal, is de tegenstander in de finale. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op Sportpark Malburgen-West van MASV aan de Dovenetellaan 150 in Arnhem. De wedstrijd wordt om 14:00 uur afgetrapt. Bij winst blijft Raalte in de 4e klasse. Bij verliest degradeert het naar de 5e klasse.

Salland Sport
De finale van de nacompetitie wordt live gevolgd in het radioprogramma Salland Sport op Salland1 van 14:00 tot 18:00 uur. Bij Salland Sport sta je vooraan en hoor je als eerste de gevolgen voor de Sallandse ploegen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer