Lill’hill Festival in Luttenberg, nog steeds een best leuk festival

Dit, al 24 jaar best leuke festival aan de Bergweg in de buurt van Luttenberg is uniek te noemen. Anders dan anderen, er kan veel. Er is ruimte voor iedereen, en vooral een leuk festival voor iedereen. Zelfs in zekere mate voor kinderen, aldus de organisatie.

Kaartjes kopen doe je aan de kassa en de organisatie regelt een plekje om met je vrienden op het terrein te slapen, als je dit wenst. Telefonisch krijgt Salland1 ze niet te pakken om een reactie te vragen, ze werken zich vast nog even in het zweet voor de aankleding en voorbereiding maar we kunnen wel alvast iets uit het programma prijsgeven en de aard van het festival.

Van Techno tot een DJ-moeder van 58
Alles is mogelijk, zolang de voetjes maar van de vloer komen, lijkt de organisatie te willen vertellen met deze line-up. Stevie Mqueen & Mulder on the Dancefloor zorgen voor discotunes, Wilco Prinsen helemaal uit Amsterdam gehaald tovert melodielijnen, hypnotiserende soundscapes en rauwe beats uit zijn ‘wondermachine’. De Wodan Boys kennen de festivalscene maar komen graag vanuit het Haagste hier kiek’n met loudmouth rock ’n roll en nog veel meer van dat alles.

Multi-talent Coûteux gaat het feestje afsluiten met zelf geproduceerde techno, trance, electro en alles daartussenin. Hebben we iedereen inmiddels nieuwsgierig gemaakt? Kom dan op tijd (rond 16.00 uur) naar dit best leuke festival.

Lil’Hill Festival
Bergweg 1 / Dagcamping Luttenberg

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer