LEEF uitgekozen tot faciliteit van de maand


Afgelopen maand is  Sport en Beweegcentrum LEEF uitgekozen tot faciliteit van de maand bij het Steunpunt Topsport Overijssel. Eigenaar Herbert Stoffels heeft Topsport Overijssel uitgenodigd voor een gesprek met als onderwerp zijn grote trots: LEEF! Sport en Beweegcentrum Olst-Wijhe. Sport en Beweegcentrum LEEF! is anderhalf jaar geleden overgenomen door Herbert Stoffels. De belangrijkste diensten die LEEF! aanbiedt, zijn de fitness- en groepslessen.

 

In eerste instantie lijkt het een normale sportschool, zoals we deze wel meer kennen. Als we Herbert verder aan de tand voelen over zijn fitnessaanbod blijkt LEEF! echter een sportschool met verschillende specialiteiten: ?We benaderen onze klanten zeer persoonlijk. We zorgen voor begeleiding op maat en ontwikkelen trainingsschema?s voor het individu met als speerpunt functioneel trainen. We hebben non-stop instructeurs rondlopen die mensen begeleiden en adviseren tijdens het sporten. Verder staan we in nauwe verbinding met fysiotherapeuten en diëtisten, hierdoor kunnen we zeer probleem- en doelgeric ht werken

 

Het complete artikel kunt u terug vinden via de link: http://enews.nieuwskiosk.nl/jump.aspx?e=14548&u=1370005&li=167459&url=http://enews.nieuwskiosk.nl/more.aspx**que**e=14548**amp**b=122381**amp**u=1370005.?

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer