Laatste filmhuisavond van het seizoen in Olst

Op 31 mei sluit Filmhuis Olst haar seizoen af met twee reislustige films vol ontdekking:

18:30 kinderfilm Small Foot

Echt een film voor het hele gezin! Een slimme jonge Yeti vindt iets waarvan hij dacht dat het niet bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘smallfoot’ brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de eenvoudige Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Vanaf 6 jr (jonger dan 6 jr niet toegestaan zonder begeleider); 2018; NL gesproken; 96min

20:30 Volwassenenfilm The Leisure Seeker

Ella en John zijn beiden de zeventig al gepasseerd en worden geleefd door hun dokters en kinderen. Daar hebben ze op een gegeven moment zo genoeg van dat ze hun oude camper pakken, The Leisure Seeker, en beginnen aan een tocht dwars door Amerika. Hoezo achter de geraniums zitten?! Dit is een intelligente en sympathieke roadmovie, en vakkundig geregisseerd door de Italiaan Virzì, die de film alleen wilde maken als Sutherland en Mirren wilden meewerken. 2017; NL ondertiteling; 112min

Filmhuis Olst wenst haar trouwe bezoekers een fijne vakantie alvast! Op vrijdag 20 sept a.s is onze jaarlijkse Filmdiner. Houdt nutolstdeventer.nl in de gaten m.b.t. onze programmering voor dit najaar. Of kijk op onze FaceBook pagina.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie