kookworkshop met ’t Nut

Leestijd: < 1 minuut


Leer de geheimen van de Indische keuken onder deskundig uitleg van Warung Harapan. Peter en Jane Cress nemen ons mee in de wereld van het Indonesch koken. We gaan samen aan de slag met het maken van een aantal typisch Indonesische gerechten.

? Sambal goreng tempe tahu

? Roerbak groenten

? Piendang van kip

? Sate van varken en babi cien (varkensvlees in zwartebonensaus)

Het is handig om een schort mee te nemen. De ingrediënten; groenten, vlees, kruiden, specerijen & kookgerei zijn inbegrepen. Na het samen nuttigen van de door ons zelf bereidde heerlijkheden moeten we natuurlijk de keuken van Arkelstein weer netjes achterlaten. De recepten van bovenstaande gerechten krijgt u mee naar huis. Neem een bakje mee om eventueel overgebleven eten mee naar huis te kunnen nemen.

 

Tijdstip: Vrijdag 17 april 2015, ontvangst 17.00 uur.

de kookworkshop/eten duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Locatie: Arkelstein Arkelstein 8 Deventer

Kosten: 32,50 euro p.p. voor leden,

37,50 euro p.p. voor niet leden.

 

En verder dit seizoen bij het NUT departement Olst/Deventer: vrij 27 mrt Filmhuis: een jeugd- en volwassenenfilm,

zo 29 mrt NUT-reis, za 11 apr Rondleiding Aardehuizen (alleen voor leden), vrijdag 17 apr Indonesische kookworkshop,

wo 22 apr Jaarvergadering NUT Olst-Deventer, vrij 24 apr Filmhuis: een jeugd- en volwassenenfilm, vrij 29 mei Filmhuis:een jeugd- en volwassenenfilm. Komt u ook?!

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

2,014FansLike
2,285VolgersVolg
2,074VolgersVolg
4,008AbonneesAbonneer