Kadernota gemeente Olst-Wijhe bekendgemaakt

In de afgelopen maand hebben alle politieke partijen vanuit de gemeente Olst-Wijhe hunnen plannen met elkaar besproken. Als u meer wil weten aangaande het financiële huishoudboekje van de gemeente voor de komende vier jaar kunt u het 15 pagina tellende document inzien.

De Kadernota is een belangrijk financieel document dat jaarlijks opgesteld wordt. De Kadernota geeft inzicht in het financiële huishoudboekje van de gemeente voor de komende vier jaar. Op 3 juli j.l. is het voorstel van het college oordeelsvormend in de raad besproken en zijn de politieke partijen met elkaar in gesprek gegaan over elkaars plannen. In de besluitvormende raadsvergadering op 10 juli 2023 zijn de algemene beschouwingen uitgesproken door de fractievoorzitters.

Bij de algemene beschouwingen geven de partijen hun politieke visie op de (nabije) toekomst van de gemeente Olst-Wijhe. In de beschouwingen zijn ook de opbrengsten van de oordeelsvormende raadsbijeenkomst van 3 juli j.l. meegenomen.

De tekst van de door de politieke partijen uitgesproken algemene beschouwingen vind u hieronder.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer