Dadema en Grijsen officieel benoemd in nieuwe college

Afgelopen woensdag is het nieuwe college van Gedeputeerde Staten in Overijssel benoemd. Commissaris van de Koning Andries Heidema nam de eed of belofte bij de gedeputeerden af. Naast de oud Burgemeester van Raalte, Martijn Dadema, werd ook de oud-Deventer Wethouder Liesbeth Grijsen ‘geïnstalleerd’.

Op 6 juli presenteerden zij intern al het coalitieakkoord ‘Schouder aan schouder’. Hierin hebben de BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en SGP de ambities beschreven voor de komende jaren.

Het nieuwe college van Gedeputeerde Staten bestaat uit: Liesbeth Grijsen (BBB), Maurits von Martels (BBB), Erwin Hoogland (VVD), Martijn Dadema (GroenLinks), Tijs de Bree (PvdA) en Gert Harm ten Bolscher (SGP).

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer