Interviews van geslaagde locatie-uitzending Salland Sport

Afgelopen zondag hield Go Ahead Eagles sinds drie jaren weer de open dag waarbij selectie en staf zich presenteerde aan het publiek. Er waren leuke evenementen georganiseerd en de fanshop was bijna uitverkocht. Salland Sport was aanwezig om, vanuit het supportershome, haar uitzending te doen. Diverse spelers, vrijwilligers en de trainersstaf schoven aan voor een interview.

“Het was voor Salland Sport al even geleden dat er een uitzending op locatie werd gemaakt. Mede door de lockdowns was het even niet mogelijk op locatie radio te maken”, zei regisseur van de dag Bert Liefers namens Salland Sport. Luuk Steerneman verzorgde de techniek en Erik van Luttikhuizen was flink op dreef met het interviewen van de verschillende spelers en trainers.

“Met deze ervaring moeten we zeker doorgaan. Als streekomroep staan we dicht bij lokale evenementen en willen we als mediapartner van Go Ahead Eagles vaker vanuit het stadion uitzenden. Voor beide een win-win situatie”, aldus een tevreden Bert Liefers.

Hieronder zijn de verschillende interviews en foto’s van de dag te vinden:

Bas Kuipers en Finn Stokkers

Bobby Adekanye en Rashaan Fernandes

Enric Llansana en Jamal Amofa

René Hake en Roeland ten Berge

Dennis Nagtzaam en Jan van Duuren

Pascal van der Schaaf en Steph van den Beld

Foto’s van de locatie-uitzending

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,025VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer