Interviews Go Ahead Eagles, amateurvoetbal en handbal

Een overzicht van de interviews uit Salland Sport. Go Ahead Eagles kreeg FC Utrecht op bezoek wat resulteerde in een 2-2 gelijkspel. De samenvatting en de interviews naderhand zijn hieronder te beluisteren. Naast Go Ahead Eagles ook aandacht voor de nieuwe trainer van Schalkhaar. Martijn de Haas staat per volgend seizoen aan het roer bij het eerste team van de club. We spraken hem over zijn plannen. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? En wat zijn de plannen bij de club?

Daarnaast waren er handbalnabeschouwingen met Anja Lubbers van ABS over de wedstrijd tegen Duiven en met Erik-Jan Koning over de wedstrijd van Schalkhaar tegen Wesepe.

Alle interviews zijn hieronder te beluisteren.

Go Ahead Eagles

Samenvatting en interviews van de Eredivisiewedstrijd Go Ahead Eagles – FC Utrecht. Eindstand 2-2. Go Ahead Eagles staat 10e van de 18 in de stand met 19 punten. De volgende wedstrijd is zaterdagavond om 21:00 uur uit tegen RKC Waalwijk. Deze wedstrijd is vanaf 20:00 uur inclusief een voorbeschouwing live te volgen via Salland1.

Indeling:

Amateurvoetbal

Een interview met Martijn de Haas. Martijn is de nieuwe voetbaltrainer van Schalkhaar per seizoen 2023/2024. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? En wat zijn de plannen bij de club? Dat en meer hoor je in het interview.

Handbal

Trainster Anja Lubbers na de handbalwedstrijd ABS – Duiven in de 1e klasse. Eindstand 20-23. ABS staat 5e van de 12 in de stand met 13 punten.

Trainer Erik-Jan Koning van Schalkhaar na de handbalwedstrijd Schalkhaar – Wesepe in de 2e klasse. Eindstand 13-15. Schalkhaar staat 2e van de 12 in de stand met 18 punten. Wesepe staat 5e met 14 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer