Inloopspreekuren over de digitale Bibliotheek

De Bibliotheek Salland start met inloopspreekuren rondom diverse digitale thema’s. 12 mei start in Raalte het eerste inloopspreekuur over het ‘zoeken en vinden’ in de Bibliotheek. Daarnaast wordt in mei een speciaal inloopspreekuur georganiseerd over het lezen en lenen van e-books. Vanaf 12 mei organiseert de Bibliotheek Salland iedere donderdagmiddag inloopuren met diverse (digitale) thema’s. Heeft u behoefte aan een nadere uitleg over het ‘zoeken en vinden’ in de Bibliotheek? Heeft u moeite de weg te vinden op onze website? Loop dan op donderdagmiddag bij ons binnen in Kulturhus Raalte. Bibliotheekmedewerker Ingrid de Olde neemt uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Speciaal inloopspreekuur e-books in Raalte, Heino en Olst
De Bibliotheek beschikt over duizenden e-books. Deze e-books kunnen geleend en gelezen worden op tablet, smartphone, e-reader of computer. Niet iedereen kan daar direct goed mee overweg. Daarom organiseert de Bibliotheek een speciaal e-bookspreekuur. Medewerkers staan klaar voor al uw vragen over het lenen van e-books. Zelf al eens een poging gedaan, maar loopt u tegen problemen op? Of wilt u graag hulp bij het eerste keer gebruiken van de e-books van de Bibliotheek? Kom langs bij het spreekuur en neem uw eigen apparaat, Bibliotheekpas en e-mailadres mee. Dit heeft u nodig om een account aan te maken waarmee u toegang tot de E-books krijgt. Het e-books spreekuur begint met een algemene uitleg, waarna u de gelegenheid heeft vragen te stellen.

Praktische informatie
Vanaf 12 mei is er iedere donderdagmiddag een inloopspreekuur in Bibliotheek Raalte van 13.30 tot 15.00 uur tenzij anders vermeld. Het speciale E-book spreekuur wordt georganiseerd op:
Woensdag 18 mei van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek Heino
Donderdag 19 mei om 14:00 tot 16:00 in de Bibliotheek Raalte
Dinsdag 24 mei van 10:30 tot 12:30 uur in de Bibliotheek in het Holstohus in Olst

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie