Inhoud 453ste uitzending Salland Sport: laatste van het seizoen

Vanmiddag is er om 14:00 uur weer een nieuwe uitzending van Salland Sport! We hebben een vol programma vanmiddag met tussen 16:00 en 18:00 uur diverse interviews. De interview zijn vanmiddag met:

  • 16:10 Wesepe handbal (Richard Groote Schaarsberg). Wesepe degradeert volgend seizoen vrijwillig naar de 1e klasse.
  • 16:40 Deventer Kenniskampioenschappen (Martin Bolderman). In augustus is er weer een nieuwe toernooi.
  • 17:10 Atlete Emma Oosterwegel van AV Daventria. Zij is zo goed als zeker geplaats voor de Meerkamp op de Olympische Zomerspelen

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws uit Salland, de actuele tussenstanden van andere sportevenementen.

Ook is er weer een nieuwe top 40 hitdossier van 6 juni 2000 en Wie van de 3 met Dire Straits. Voor de Wie van de 3 kun je rechts bovenin deze pagina stemmen op jouw favoriet van de 3 geselecteerde platen.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden zodra dat weer mogelijk is.

Salland Sport is vanmiddag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*