GA Eagles verkoopt alle mogelijke seizoenskaarten

Alle seizoenskaarten zijn verkocht, zo meldt de kersverse Eredivisionist. Het aantal seizoenkaarten dat Go Ahead Eagles maximaal kan verkopen, bedraagt 7.311 (exclusief Business Seats). Alle seizoenkaartverlengers en nieuwe seizoenkaarthouders bij elkaar opgeteld, is dat aantal seizoenkaarten inmiddels bereikt, wat betekent dat Go Ahead Eagles in het seizoen 2021/2022 op full support kan rekenen in De Adelaarshorst!

De totale capaciteit van De Adelaarshorst bedraagt 9.979 plaatsen. Hiertoe behoren echter ook de stoelen in het uitvak (465 plaatsen) en het kidsvak (199 plaatsen), die niet als seizoenkaartplaatsen verkocht worden. Daarnaast zijn ook de beschikbare Business Seats niet meegerekend in het aantal van 7.311 seizoenkaarten dat voor het seizoen 2021/2022 is verkocht.
Afhankelijk van de verplichtingen die Go Ahead Eagles per thuiswedstrijd heeft richting diverse stakeholders (KNVB, Eredivisie CV, bezoekende club, sponsors, media, en dergelijke) zullen er per thuiswedstrijd rond de 350 losse kaarten in de verkoop gaan. Deze kaarten kunnen alleen worden aangeschaft door supporters die over een seizoenkaart of clubcard beschikken. De dag en het tijdstip waarop de verkoop van losse kaarten start, wordt te zijner tijd op de clubkanalen van Go Ahead Eagles aangekondigd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*