Inhoud 422ste uitzending Salland Sport (18 oktober 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! Door de gedeeltelijke lockdown ligt alle sport zo goed als stil. Toch hebben een leuke invulling voor de uitzending vanmiddag.

Zo gaan we bellen met psycholoog Eric Pattesellanno. We gaan het met hem hebben over de mentale kant van de lockdown en over wat dit met de sporters doet. Dit zal omstreeks 17:15 uur zijn. Verder gaan we bellen met Lars Hoogeveen van Kwiek dames 1 en hebben we het laatste sportnieuws.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*