Inhoud 354ste uitzending Airplay Sport

Op zondag 9 september  is tussen 14:00-17:00 uur de 354ste aflevering uitzending  van Airplay Sport op Airplayradio te horen. In de deze uitzending  doen we LIVE verslag van de bekerwedstrijden  Raalte – Wijhe en Broekland – Wesepe en volgen we de bekerwedstrijd Overwetering – SV Dalfsen.

 

Daarnaast spreken we met de nieuwe trainer van de handbalsters van Overwetering Jan Lentjes over zijn aanstelling en aankomend seizoen. Ook spreken we met rally coureur Rick Lubberding uit Wijhe van het HART team die bovenaan staan in het algemene Short Rally Kampioenschap en volgende week actief is tijdens de Eurol Hellendoorn Rally in de Short Rally. Tevens spreken we met Jordy van Breukelen die na ruim 10 jaar in het eerste van Overwetering noodgedwongen door een blessure heeft  en behandelen het laatste sportnieuws

Heeft u zelf nog sportnieuws dat u onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kunt u dat mailen naar sport@salland1.nl , een bericht sturen via Twitter(@Airplay Sport) of Facebook (facebook.com/Airplaysport) en tijdens de uitzending kunt u bellen naar de studio via 0570-521054.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie