Ilse de Lange – Willing

Nog maar twee weken te gaan tot Tuckerville!  Ilse deLange heeft al een aantal namen van artiesten bekend gemaakt die naar het Rutbeek in Enschede komen. Zo staan bijvoorbeeld Meau, Guus Meeuwis, Danny Vera, Matt Simons, Blackbird en Di-rect op het afwisselende programma vol popmuziek met roots-, folk- en americana-invloeden. Natuurlijk staat Ilse zelf ook op het podium van de vierde editie van Tuckerville. Zaterdag 10 september is het zover. Meer goed nieuws rond Ilse deLange. Zojuist is haar nieuwe single ‘Willing’  uitgebracht.  Daarover vertelt ze op Instagram:  “Willing” is a song about never losing the spirit to try again, to dive in…to always be willing to keep an open heart and to give it all you got, over and over and over again!”

Komend najaar duikt Ilse DeLange de theaters in en zal, naast haar bekende hits, ook ruimte maken voor nieuw materiaal. Ongetwijfeld zal dan ook haar gloednieuwe single Willing gaan spelen. Willing is een liedje over nooit de geest verliezen om het nog een keer te proberen, om erin te duiken… om altijd bereid te zijn een open hart te houden en alles te geven wat je hebt, steeds maar opnieuw en opnieuw’, zegt de zangeres. Ze schreef het nummer samen met de Niels Zuiderhoek, Matthijs van Duijvenbode en Matthew Crosby. Met de laatste van deze drie speelt DeLange overigens al jaren samen in The Common Linnets.

Willing is deze week de Sallandschijf op Salland1.

Bert Liefers
Naast zijn beroep als financieel adviseur is Bert Liefers actief als presentator en programmamaker bij Salland1. Bert presenteert o.a. Salland Sport, het Top40 Hitdossier en Rockballads.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer