Humberto Tan doet oproep bij Salland1 in zoektocht naar Deventer zangtalent

Lokale zangtalenten opgelet, want Humberto Tan komt met zijn rubriek ‘Humberto Unplugged’ naar Deventer! Als je meedoet, maak je kans om live in de talkshow van Humberto op te treden met zijn huisband. De oproep van Humberto bij Salland1 is hieronder te beluisteren.

Humberto Unplugged wordt elke week ergens in Nederland georganiseerd om lokaal zangtalent een podium te bieden. Aankomende maandag 25 september is Deventer aan de beurt! Er worden a capella audities opgenomen waarbij vervolgens de beste talenten worden uitgezonden in de vrijdaguitzending van Humberto. Die uitzending zal er ook een winnaar uit deze talenten worden gekozen die de vrijdagshow erop live mag optreden met huisband ‘De Jimmy’s’. Dit zal dus 6 oktober zijn.

Uitgelezen kans voor lokaal talent
De audities die worden opgenomen dienen covers te zijn en dus geen eigen nummers. Iedereen is welkom en het maakt niet uit in welke stijl je zingt. Ook maakt het niet uit of je met z’n tweeën of drieën zingt. Onthoud wel dat er tijdens de auditie één microfoon beschikbaar is, dus het geluid moet wel goed te ontvangen zijn als je met meerdere mensen zingt.

De Brink
Op de Brink in Deventer is waar het maandag allemaal gaat gebeuren. Van 13:00 tot uiterlijk 15:00 uur krijg jij de kans om jouw talent ten gehore te brengen. Wie weet zien en horen we jou binnenkort op televisie!


Luister hieronder naar de oproep van Humberto Tan op Salland1:

Hieronder zijn beelden van het afgelopen seizoen van Humberto Unplugged te zien:

Video van Instagram: @humbertounplugged

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer