Het weekend van… Olst op Salland1!

Helaas is er dit jaar geen Olsterfeest en jaarmarkt. Echter heeft het Olsterfeest wel een heuse Olster GPS-tocht georganiseerd. Het coolste feest heeft daarmee een originele invulling aan het evenement gegeven! Meer informatie hierover is te vinden via deze link.

Op zaterdagavond is ‘Welkom in de Feesttent!’ er weer vanaf 21:00 uur. Je kunt platen aanvragen door te appen, maar ook bellen naar de studio is mogelijk op 0572-361088 om in de uitzending te komen. Zo gaan we een virtueel feest vieren met de inwoners van Olst en de rest van Salland.

De zondagen zijn bij dorpsfeesten de familiedag. Dus ook bij Salland1. We zijn er zondagmiddag uiteraard met het familieprogramma ‘De Zondag van Olst’ op Salland1 van 16:30 tot 19:00 uur. We gaan hierin ook terugblikken op de GPS-tocht in Olst.

Wij zijn voor beide uitzendingen opzoek naar input, zoals bijvoorbeeld interviews met inwoners uit Olst, het dorp Olst en/of iets anders uit Olst dat volgens jou de aandacht verdient op de radio! Op die manier kunnen we er een Olster’s feest van maken! Andere voorbeelden zijn: optredens, interviews, verhalen en spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor Heeten volgende week zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer