Het weekend van… Nieuw Heeten op Salland1!

Bron: Salland Centraal

Nieuw Heeten: Hoe komt het dorp aan deze naam? Is het het nieuwe Heeten of is er een andere reden? Wellicht komen we er dit weekend achter in ‘Het Weekend van Nieuw Heeten!’ Wat we in ieder geval weten is dat het Bouwvakfeest dit weekend normaal gesproken plaats zou hebben gevonden. We gaan het Bouwvakfeest virtueel vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Nieuw Heeten’.

Om er een echt Nieuw Heeten’s feest en een mooi inhoudelijke programma over Nieuw Heeten van te maken, is er natuurlijk input nodig vanuit Nieuw Heeten. Zou jij graag in de uitzending willen komen? Heb je een leuk verhaal of een mooie vereniging in Nieuw Heeten? Of heb je iets totaal anders over Nieuw Heeten wat de rest van Salland moet weten? Laat van je horen via onderstaande contactmogelijkheden!

Voel je vrij en wees creatief! De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

5 Comments

Geef een reactie