Het weekend van… Middel op Salland1!

foto: Gemeente Olst-Wijhe

Tot een paar jaar geleden had Middel een eigen feest, genaamd Kermis Middel. Helaas bestaat dit feest niet meer. Echter heeft Middel met Hemelvaart wel een nieuw feest ontwikkeld, namelijk Dauwtappen! Kermis Middel vond eerder rond deze tijd van het jaar plaats en Dauwtappen had normaal gesproken volgende week plaatsgevonden. Om deze redenen staat Salland1 dit weekend in het teken van Middel! Dat doen we op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Middel’.

We kunnen voor het aankomende weekend alvast melden dat DJ SIDJ uit Middel zaterdagavond tijdens ‘Welkom in de Feesttent’ komt draaien! Dus het feest gaat er komen!

Verder zijn we voor de beide programma’s altijd opzoek naar input. De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie