Het weekend van… Den Nul op Salland1!

Bron: Gemeente Olst-Wijhe

In Den Nul vindt jaarlijks in het eerste weekend van juni het Nulse Feest plaats. Daarom vieren we dit weekend ‘Het Weekend van Den Nul!’ We gaan het Nulse Feest vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Den Nul’.

We kunnen tot nu toe al melden dat Welkom in de Feesttent! zaterdagavond mee gaat spelen met de Nulse Feest pubquiz. We zenden de quiz live uit op de radio (en Facebook) en tegelijkertijd spelen we ook mee als team! Hoe dan? Nou, samen met de luisteraars zijn we het Welkom in de Feesttent! pubquiz team! Hoe dat in z’n werk gaat, hoor je zaterdagavond. De pubquiz begint om 20.00 uur. Daarom zal de uitzending deze week eenmalig van 20.00 tot 24.00 uur duren.

Op zondag gaan we in ‘De Zondag van Den Nul’ bellen met Leon Ripperda van BijRipperda! Zij hebben een nieuw restaurant geopend tijdens de Coronacrisis. Daarnaast gaan we het uiteraard over het dorp Den Nul hebben!

Verder zijn we voor de beide programma’s nog opzoek naar meer input. De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie