Het weekend van… Boskamp op Salland1!

Bron: Zomerfestival Boskamp

In het laatste weekend van juni vindt traditiegetrouw het Zomerfestival Boskamp plaats. Dit jaar niet fysiek, maar wel visueel met een pubquiz! Net als elke andere plaats in Salland zetten we ook Boskamp in een positief daglicht op Salland1. Daarom is dit weekend ‘Het Weekend van Boskamp!’ We gaan Zomerfestival Boskamp vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Boskamp’.

Op zaterdagavond vindt de pubquiz van Zomerfestival Boskamp plaats. Deze wordt uitgezonden op radio én TV! Je kunt meedoen door een team samen te stellen en vervolgens je team op te geven via deze link. Daar is ook alle andere benodigde informatie te vinden! De radio-uitzending is eenmalig van 20.00-24.00 uur. De TV-uitzending is van 20.30-22.00 uur. De pubquiz zal dus om 20.30 uur starten en ongeveer anderhalf uur duren.

Met name voor De Zondag van Boskamp (15.00-18.00 uur) zijn we nog opzoek naar input van de inwoners van Boskamp. De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie