Het was weer een mooi Olsterfeestje

Afgelopen weekend is er goed gefeest in Olst. Het organisatieteam van bijna 40 man heeft er weer een mooi feest van gemaakt. Met als uitschieters als de Appelloop, de Oldtimer IJsselrit, de jaarmarkt en het programma van de feesttent was er voor ieder iets leuks te doen.

Salland1 was erbij en maakte een verslag van de Appelloop.

De Olympische talenten uit Diepenveen Emma en Hanneke Oosterwegel waren aanwezig om het startschot te geven.

DJ-talent uit eigen regio
Na het dorpsdiner en modeshow kon het publiek genieten van topdj’s uit Olst Danique Kerkdijk en DJ Wesley.

Jaarmarkt, foute hits en toeren met brommers en oldtimers
Het dorp liep zaterdag vol met nieuwsgierige en koopgrage bezoekers van de Olster Jaarmarkt. Het zonnetje hielp hierbij enorm want de terrassen zaten al snel vol. De avond stond in het teken van foute hits door de DJ’s van Qmusic. Het programma op zondag werd compleet door een dartcompetitie, een heuse bierproeverij en kon je genieten van diverse livebands.

Foto door: organisatie Olsterfeest

Er kon ‘s middags lekker worden getoerd op brommers en met oldtimers. Gelukkig viel het mee met de regen en kon er lekker worden doorgereden. Een verslag van de tocht lees je hier. Al met al een divers programma waar iedereen van heeft kunnen genieten.

Foto door Robert Jan Leerink

Trots en dankbaar

Organisator Robert Koerhuis is erg trots op zijn team vrijwilligers. “Zonder hen, sponsoren en bezoekers is er immers geen feest. We hebben tussen den 4.000 en 5.000 bezoekers mogen verwelkomen afgelopen weekend. De pubquiz was erg populair dit jaar volgens Robert. De tent zat vol met 400 enthousiaste deelnemers. Die houden we er dus zeker in voor een vervolg,” aldus een tevreden Robert.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer