Het platteland in Luttenberg wordt wakker geschud tijdens het ‘Knoll’nfeest’

Op Manege De Luttenberg staat er een bruisende avond vol muziek en gezelligheid te wachten. Deze zaterdagavond 9 september wordt het jaarlijkse Knoll’nfeest weer georganiseerd en het beloofd wederom een onvergetelijke avond te worden voor muziekliefhebbers en feestgangers.

Het jaarlijkse evenement brengt dit weekend een variatie aan Nederlandstalige artiesten, Waaronder: Ancora, Harten 10, Poelepetaten en de vrouwelijke look a like van André Hazes: Andrea Hazes. Elk hun eigen stijl, zo hebben de drie zangers van Ancora zich vooral gericht op Irish folk en pop. Daarentegen brengen de Poelepetaten een bak energie naar het publiek met muziek uit het oosten van het land, bekende nummers zoals Brommers kieken, Oerend hard en Svetlana zul je dus zeker horen bij deze coverband.

Gezelligheid, bier en dansen
Manege de Luttenberg zal 9 september rijk gevuld zijn met gezelligheid, bier en dansende mensen. Het Knoll’nfeest is een kans om bij elkaar te komen en te genieten van Nederlandstalige muziek in een sfeervolle omgeving op het platteland.

Wil je deze zaterdagavond dus met je vrienden samen proosten op een avond vol plezier, genieten van koud bier en lekker eten? Ga dan naar het betoverende Knoll’nfeest.

Klik hier voor meer informatie.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer