Het internationale muziekrad: Groot-Brittannië

Het internationale muziekrad van 1 met Benjamin en De Steerneshow is deze week beland op het Verenigd Koninkrijk. Er is veel Britse muziek gemaakt. Veel daarvan is ook over de Nederlandse grens gekomen. Daarom draaien Benjamin Borgman (woensdag 19.00-21.00 uur) en Luuk Steerneman (donderdag 19.00-21.00 uur) beide twee uur lang Britse muziek op Salland1!

Welke Britse track wil jij horen? Een vergeten Britse track/artiest? Een track/artiest uit Groot-Brittannië dat in Nederland nooit is doorgebroken? Of een grote track/artiest die zeker niet mag ontbreken? Het mag allemaal. Ook is het mogelijk om een bepaald genre of tijdperk aan te vragen waarop wat dieper wordt ingezoomd.

Geef je verzoek door via Whatsapp via salland1.nl/app of mail naar benjamin@salland1.nl (voor woensdag) of luuk@salland1.nl (voor donderdag) en luister woensdagavond naar 1 met Benjamin met Benjamin Borgman en donderdagavond naar De Steerneshow met Luuk Steerneman op Salland1!

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,025VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer