Heino maakt van Crazy Sunday een (te) gekke zondag

Leestijd: < 1 minuut

Wie spektakel wilde moest deze zondag in Heino zijn. Op sportpark de Kampen was niet alleen het traditionele feest (genaamd Crazy Sunday) in de kantine, maar maakten de heren er op het veld ook een enerverende wedstrijd van. Heino won uiteindelijk in 1E (zon) van Tubantia met 4-3.

Voor rust was er volgens Heino-aanvaller Jesper Schokker geen vuiltje aan de lucht: ‘We gaan de rust in met een 2-0 voorsprong door eigen fouten van Tubantia. We hadden het overwicht, dus in mijn ogen een terechte stand op dat moment. Na rust hadden we gelijk 3-0 moet maken, dit gebeurde echter niet.’

Vervolgens ontspon zich een meeslepend gevecht. Schokker: ‘Tien minuten na rust gaan we te opportunistisch spelen en krijgen we heel snel achter elkaar twee goals tegen (2-2, red.). Daarna maken we direct de 3-2.’

De ploeg uit Hengelo bleef vervolgens gevaarlijk en wist ook de 3-3 te maken, waarna Heino het scenario na de vorige tegentreffer herhaalde. ‘We scoorden na de 3-3 zelf weer snel de 4-3. Een verdiende overwinning vond ik. Grootste winst zit in het feit dat we na een tegenslag weer gelijk de rug rechten’, besluit de Heino-aanvaller.

Voor Heino scoorde aanvoerder Melvin Velthuis liefst driemaal. Robin Gerritsen maakte één treffer. Door de winst staan de Heinoërs op een knappe derde plaats met 17 punten uit 8 duels.

Het bericht Heino maakt van Crazy Sunday een (te) gekke zondag verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.