Eerste prijs is binnen voor VV Lemelerveld

Leestijd: < 1 minuut

In 2K (Noord) won Lemelerveld zondag de eerste prijs van het seizoen; de eerste periodetitel. De ploeg van Richard Smit is nog altijd ongeslagen en won in eigen huis van Oerterp met 3-1.

Oerterp dat aan de onderkant van de middenmoot staat beleefde weinig plezier aan de reis richting Lemelerveld. Binnen 16 minuten keken de Friezen tegen een 3-0 achterstand aan. Goals van Naud Schrijver en tweemaal Stijn Kogelman sleepten de periodetitel toen al bijna binnen. Dat Oerterp uit een strafschop nog tegen scoorde net na rust mocht de pret niet drukken (3-1).

Met 22 punten uit 8 duels staan de Lemelervelders vier aan kop in 2K. Uitgesproken wordt het in Lemelerveld (nog) niet, maar de ploeg zal ongetwijfeld meer willen dan alleen de periodetitel dit seizoen.

Het bericht Eerste prijs is binnen voor VV Lemelerveld verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.