14.6 C
Deventer
vrijdag, september 17, 2021

Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate in herfstvakantie

Go Ahead Eagles organiseert tijdens de herfstvakantie een Go Ahead Eagles Soccer Camp voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Het Soccer Camp vindt van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober 2019 plaats op het sportcomplex van SV Colmschate in Deventer. Alle trainingen van het driedaagse Soccer Camp zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Voetbalplezier vormt het belangrijkste uitgangspunt van het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate. Naast afwisselende en vernieuwende trainingsvormen, waaronder de Skill Games uit FIFA 20, staat een bezoek van eerste elftalspelers van Go Ahead Eagles op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan het Soccer Camp.

Inschrijven voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u dit bericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Salland1 staat niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan.

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,861VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer