Gevarieerd programma tijdens Nulse Feest

Den Nul heeft weer een gezellig feestweekend voor de boeg! Het hemelvaartweekend staat helemaal in het teken van het Nulse Feest, dit jaar op 31 mei, 1 en 2 juni. De dagen staan bol van activiteiten voor jong en oud met ‘s avonds de leukste bands. De vrijdagavond van het Nulse Feest wordt afgetrapt met het vogelschieten. De schutterskoning van vorig jaar lost het eerste schot, waarna iedereen mag proberen de vogel naar beneden te schieten. Volgens nieuwe voorzitter Robert Koerhuis een mooie start van het feestweekend: “na het grote succes van vorig jaar staat het vogelschieten ook nu weer op het programma. We hopen dat deze lijn zich voorzet en we er een mooie nieuwe traditie mee introduceren”. De coverband Lead en DJ Tommy verzorgen de rest van de avond de muziek.

De zaterdag van het Nulse Feest start met de kinderspelletjes voor kinderen tot en met groep 5. Ook vertrekt de fietstocht weer vanaf het terrein, tussen half 10 en 10 uur is iedereen die aan de fietstocht wil mee doen welkom in de tent voor een kopje koffie en om de route op te halen. Daarna staat het koppeldarttoernooi op het programma. Het koppeldarten is lekker toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen, gezellig wordt het zeker. ‘s Middags staat er voor alle dames uit Den Nul en omstreken een grappige en gezellige workshop op het programma, opgeven kan via de website van het Nulse Feest. De band Sesam Sensation en DJ Tommy sluiten de zaterdag af. 

Zondag staat het Nulse Feest in het teken van het Bier & Wein fest. Voordat het feest los barst is iedereen welkom om  ’s ochtends lekker te komen brunchen in de feesttent, en natuurlijk de trekkertoertocht uit te zwaaien die dit jaar zijn vijfde jubileum viert. ‘s Middags staat het beachvolleybal weer op het programma. Het beloofd een gezellige boel te worden, want de inschrijving was binnen mum van tijd gesloten. ”Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen: buren, vrienden, families, of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Kortom, een gezellige sportieve middag. En vanaf ongeveer 18 uur is het natuurlijk gewoon feest, we gaan ’s avonds met zijn allen in een polonaise de tent uit!” 

Voor meer informatie www.nulsefeest.nl

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie