Gepromoveerde Broekland haalt Van Vessem

Ciska van Vessem promoveerde met Lettele naar de 2e divisie in 2020, maar vertrok zelf naar de eredivisie. Nu keert ze terug naar haar Salland om het doel te verdedigen van het onlangs gepromoveerde Broekland.

De 27-jarige heeft een andere baan in haar dagelijkse leven wat haar weer terugbrengt naar Salland: “Het vele reizen naar Twente heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gekost”, aldus de nieuwe doelvroeg van Broekland. In april werd Broekland kampioen van de hoofdklasse, vanaf september spelen ze daarom in de 2e Klasse: “Ik heb een leuk en gezellig team gevonden waar ik goed ben ontvangen.”

De afdeling handbal van SV Broekland kent 4 seniorenteams (DS1, DS2, DS3, DSMW1) en 6 jeugdteams (A1, B1, C1, D1, E1 en F1). Het 1e team speelt haar wedstrijden in de hoofdklasse op zaterdagavond. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in sporthal ‘t Horsthuis welke is gesitueerd op het gelijknamige sportpark.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer