Eno wijzigt naam in Salland Zorgverzekeraar

Wie de naam Eno kent, denkt niet direct aan Salland Zorgverzekeraar. De naam Salland Verzekeringen is wel een begrip in Salland. De zorgverzekeraar is gericht op duurzame, toegankelijke en betaalbare zorg voor verzekerden in Nederland. Die naam Eno gaat verdwijnen omdat het volgens bestuurer Petra Teunis een logische keuze is om de naam die regionale roots heeft, te wijzigen

De naamswijziging zal gefaseerd plaatsvinden; in 2023 zal Eno uit beeld verdwijnen.

De merken Salland Zorgverzekeringen en HollandZorg blijven ongewijzigd. Het Zorgkantoor Midden-IJssel, ook onderdeel van de zorgverzekeraar, wijzigt haar naam in Salland Zorgkantoor.

“Van Rottumerplaat tot Gulpen-Wittem, we zijn er voor verzekerden in heel Nederland, laat dat duidelijk zijn. Het Integraal Zorgakkoord (IZA), de Woonzorgvisie (WOZO) en de Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en welzijn (TAZ) vragen om de gezondheid van de regio te verbeteren. Daar zijn we samen met onze partners goed in; het past bij onze regionale wortels en het zit in het DNA van onze organisatie en dat stralen we dan ook graag uit met de nieuwe naam”, aldus Petra Teunis, bestuursvoorzitter Salland Zorgverzekeraar.

In 2023 zullen de namen Eno en Zorgkantoor Midden-IJssel uit beeld verdwijnen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer