Een weekend vol contrasten in het HOFtheater

Op vrijdag 5 april is er een “kleurrijk” zwart-witprogramma van De Dutch Don’t Dance Division te zien in het HOFtheater met klassiek, neoklassiek en modern ballet. Zaterdag 6 april speelt signer-songwriter Tim Knol veel werk van zijn meest recente album ‘Cut the Wire’, maar ook een aantal mooie covers. Het weekend wordt op zondag 7 april afgesloten door Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje. Tijdens een warm en intiem concert brengen zij de mooiste Nederlandstalige liedjes ten gehore.

Ballet Black & White | De Dutch Don’t Dance Division

Voor de jonge topdansers van De Dutch Don’t Dance Division componeren artistiek leiders Rinus Sprong & Thom Stuart een wereld van uitersten. Een voorstelling die als een trein voorbijraast door het soms ruige landschap van dans en ballet, met meesterwerken uit de 19eeeuw, wereldpremières en een ballet van onder andere de internationaal vermaarde choreograaf Nils Christe. Ballet Black & White is een toegankelijke balletvoorstelling met spannende contrasten waarin romantiek, humor én abstractie hand in hand gaan.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor De Dutch Don’t Dance Division op vrijdag 5 april, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Lost & Found 2 | Tim Knol

Na zijn debuutalbum in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken en de single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. In zijn nieuwste theaterconcert speelt hij veel werk van zijn meest recente album Cut the Wire, maar ook een aantal mooie covers, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Tim Knol op zaterdag 6 april 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen | Ernst Daniël & Coosje Smid Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje zingen de mooiste en meest intieme liedjes. Liedjes die nooit vergeten zijn en van ouder op kind worden overgebracht; zoals Ernst Daniël Smid ze doorgeeft aan zijn dochter Coosje. Liedjes van Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie MG Schmidt, Willem Wilmink en vele andere pareltjes brengen zij ten gehore. Liedjes die periodes uit het leven markeren en gebeurtenissen terughalen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en liedjes met een traan. Liedjes die worden doorgegeven van vader op dochter op…

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Ernst Daniël & Coosje Smid op zondag 7 april, 15:00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie