Dubbelconcert in Heino van BroodGewoon van Brickyard

De winnaar van de Raalter Popronde, BroodGewoon staat op 19 november als supportact van de band Brickyard op het podium van De Maalderij in Heino. De lokale stevige rockband heeft roots in Heino en omgeving en brengt een eerbetoon aan Herman Brood & His Wild Romance.

Naast BroodGewoon kun je van de hoofdact Brickyard genieten. De in 2005 opgerichte band begon in een oude steenfabriek met repeteren. Hieraan ontleent deze band zijn naam. Het debuutalbum ” First Bricks” werd in eigen beheer uitgebracht en kreeg veel positieve recensies. De band kreeg al snel een platencontract en heeft sindsdien vier albums uitgebracht. Ze brengen naast eigen werk ook classic rockcovers uit de jaren ’70 tot ’90.

Zangeres uit Heino
Organisator Arend Hofmeijer van Stichting Live Muziek Heino: “De leadzangeres van de band, Ester Kieft, is afkomstig uit Heino en is een krachtige performer met een achtergrond in theater, tv en film. Samen met haar medebandleden maakt ze er een topoptreden van die je niet moet missen als je rockliefhebber bent,” aldus Arend.

De aanvangstijd is 14:00 uur in Cultuurcentrum De Maalderij in Heino. De zaal gaat open om 13:45 uur.

Kaartverkoop
De verkoop is reeds gestart. Kaarten zijn te koop bij De Smulbaai in Heino en bij Schulden Lederwaren in Raalte en online via www.ticketkantoor.nl

Over Live Music Heino:
Live Music Heino is een toonaangevende organisatie die hoogwaardige muziekevenementen in Heino organiseert. Met een focus op kwaliteit en diversiteit in muziekgenres, streeft Live Music Heino ernaar om muziekfans onvergetelijke ervaringen te bieden.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer