Dochterbedrijf Grolsch verhuist distributiecentrum

De Klok Dranken, een dochterbedrijf van bierbrouwerij Grolsch, bouwt een distributiecentrum op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere. Het gebouw vervangt de huidige vestiging in Deventer en moet in januari 2023 klaar zijn.

Vanuit het distributiecentrum in Almere zal drank vervoerd worden richting het westen van Nederland. Volgens een woordvoerder van Grolsch betekent de verhuizing geen extra werkgelegenheid voor Almere. Het is de bedoeling dat het personeel dat nu in Deventer werkt meeverhuist.

Het afgelopen jaar hebben meerdere bedrijven voor Almere gekozen als vestigingsplek voor een distributiecentrum. Zo werd eerder bekend dat lingerieketen Hunkemöller naar Almere komt en ook postbezorger DHL opent er een distrubitiehub.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer