Tijdens de Week van de Smaak van 26 september t/m 5 oktober 2014, worden door heel Nederland activiteiten rond eetbeleving georganiseerd. Koks, restaurants en boeren zetten daarbij biologische en duurzame voeding centraal. Kok Edith Kostelijk experimenteert al ruim tien jaar met streek- en seizoensgebonden producten. Ze wordt geprezen om haar combinatie van culinaire vernieuwing en vertrouwde eetrituelen. Kostelijk staat voor verrassend eten en drinken in een sfeervolle omgeving.
Deze omgeving is tijdens de Week van de Smaak wel heel bijzonder. In Overijssel, gemeente Olst-Wijhe, worden duurzame en karakteristieke huizen gebouwd. In één van deze ‘aardehuizen’ organiseert Kostelijk een huiskamerdiner. Een unieke, inspirerende locatie om te ervaren wat goede smaak kan betekenen, we gaan samen aan tafel waar vakkennis en het experiment elkaar ontmoeten. Voor vrijdag 26 en zondag 28 september, alsmede vrijdag 3 en zondag 5 oktober kan er worden gereserveerd. Groepen mogelijk op andere data. Vrijdag 26 september vindt voorafgaand aan het diner een rondleiding plaats over het aardehuisterrein.
Informatie en reserveren via edith.kostelijk@aardehuis.nl of 0649030026. www.aardehuis.nl of www.weekvandesmaak.nl