Diepe hel Holterbergloop weer van start

34ste editie van de Diepe Hel Holterbergloop op 29 en 30 oktober 2022

Het is misschien wel de mooiste hardloop- en wandelwedstrijd van Nederland, de Diepe Hel Holterbergloop. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. Elk jaar verschijnen er duizenden mensen aan de start van de Sans Online 6km Nightrun, de Hemink 10 km of de VolkerWessels halve marathon. Ook wordt er een Curess kidsrun, De Jong&Laan bedrijvenloop, G-loop en ZorgSaam wandeltocht georganiseerd. Inschrijven is mogelijk op www.diepehelholterbergloop.nl. De Diepe Hel Holterbergloop wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors Curess en Salland Zorgverzekeringen.

Indrukwekkend verhard parcours
Uniek is dat deze hardloopwedstrijd volledig over verharde wegen gaat en er ook de nodige klimmetjes getrotseerd moeten worden. Een pittige uitdaging voor de meeste hardlopers.
De route loopt over de Holterberg, de start en finish is dit jaar in Holten. “Het hele parcours is gewoon genieten. Een geweldige omgeving met als hoogtepunt de klim op de Diepe Hel, dat was wel even afzien”, aldus een enthousiaste loper nadat hij vorig jaar over de finish kwam.

Inschrijven en afstanden
Via de website www.diepehelholterbergloop.nl kan ingeschreven worden voor de 6km Nightrun, VolkerWessels halve marathon, de Hemink 10 km, Curess kidsrun, De Jong&Laan bedrijvenloop en ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 km.

Zonsopkomstloop
Op 17 september a.s vindt de Zonsopkomstloop plaats. Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Zonsopkomstloop een prachtige beleving.  Een mooi moment om het parcours te verkennen en alvast te oefenen voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Nightrun
Op zaterdagavond 29 oktober om 20:30 uur klinkt het startschot van de Sans Online 6km Nightrun. Een bijzondere ervaring; hardlopen over een verlicht parcours en met als klap op de vuurpijl een spectaculaire vuurwerkshow. Na de run is het tijd voor gezelligheid in de feesttent.

ZorgSaam wandeltocht 10 of 20 km
Deze prachtige tocht gaat heen over de Toeristenweg en terug door het bos en start dit jaar in Holten. Er kan gekozen worden voor een afstand van 10 of 20 km. Voor mensen die al wandelen maar willen gaan trainen voor de Diepe Hel Holterbergloop wandeltocht, organiseert ZorgSaam loperscompany wandeltrainingen onder begeleiding van een deskundige. Samen ga je rustig opbouwend wandelen, fitter worden en elkaar helpen om het doel te bereiken.

Foto’s Marlie van TETSKE Succesvol in Beeld Clinics
Verschijn goed voorbereid aan de start van de Diepe Hel Holterbergloop, volg vooraf de looptrainingen. Deze worden zowel in Nijverdal als Holten gegeven. Meer informatie en aanmelden: https://www.diepehelholterbergloop.nl/afstanden/clinics/Meer informatie
www.diepehelholterbergloop.nl
info@diepehelholterbergloop.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,023VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer