Dieksiepop was top!

Afgelopen zaterdag was er weer een bijzonder succesvolle editie van Dieksiepop in Haarle. Even buiten het dorp klonken de klanken van onder meer Stoer en Harry More terwijl het bijna uitverkochte feestterrein met volle teugen genoot: “Gewoon geweldig”, roept Cyril Besten nog ietwat hees maar zeer enthousiast.

Het begon ooit als een grap als vakantiefuif in 2005, maar in kort tijdsbestek werd al een hele ‘Hall of Fame’ gecreëerd in Haarle. Met namen als de Paceshifters, Tusky, Bökkers, John Coffey en Handsome Poets werd er razendsnel naam gemaakt in festival-Nederland.

Gewoon geweldig
De organisatie zelf legt het simpel uit: Dieksiepop is: Genieten, gek doen en de volgende dag wakker worden met een gelukzalig gevoel (en hoogstwaarschijnlijk een klein beetje hoofdpijn). “Het was top, we hebben ook zoveel geluk gehad met het weer”, vult één van de organisatoren Cyril aan. “Gewoon geweldig, goede bands, erg druk, tegen uitverkocht aan en ook veel verkocht! We kijken terug op een heel goede editie.”

Onderstaand een korte foto impressie…
Foto’s: MVFotografie – Mandy van der Vlist


Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer