Dieksiepop 2023 komt er weer aan!

Nog eventjes wachten tot 29 juli 2023 en dan kunnen we weer genieten van een dag vol muziek, sfeer, onbenulligheden, bier en plezier. Dieksiepop vindt ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde terrein aan de Haarleverldweg 2A, net buiten het dorp richting Raalte.

Hoe het begon
Toen André en Agnes Besten op een zaterdagochtend in de zomer van 2005 hun huis verlieten konden zij niet weten dat er die avond een legendarisch feest in hun tuin en woning plaats zou vinden. De drankjes en benodigdheden werden die middag op het laatste moment geregeld evenals de gasten van die avond. Wat volgde was een uitbundig feest en nog belangrijker: Het was het startschot voor Dieksiepop. Toen de nevel de volgende dag was opgetrokken kwam het besef dat het feestje alleraardigst was en dat het nog wel een keer gevierd mocht worden. De Dieksies en hun medestanders werkten hun ideeën uit tot een plan. En dat plan heette Dieksiepop.

Foto:archief

Broedplaats voor Sallands talent
Dieksiepop is een kleinschalig muziekfestival nabij het Sallandse dorp Haarle. Geen gelikt festivalterrein, geen norse beveiliging, geen duur biertje, geen dure kaartjes.
Dieksiepop heeft in de loop der jaren vele mooie acts op haar podiums gehad. Go Back to the Zoo, Tusky, Handsome Poets, John Coffey, Bökkers, Death Alley, Indian Askin, The Damned Few, Paceshifters en DJ Sandstorm waren enkele van deze acts. Op Dieksiepop is niets te gek en kan alles. Dieksiepop is: Genieten, gek doen en de volgende dag wakker worden met een gelukzalig gevoel (en hoogstwaarschijnlijk hoofdpijn van een kleine kater)

Line-up dit jaar
Dit jaar met onder andere: Harry More, Stoer, DJ Tjallink, Marc V, Vlugge Mannen en Migraine. Daarnaast komt de veelbelovende Belgische band Arson vuurwerk voor je oren brengen in de stijl van The Hives en John Coffey en zal DJ collectief Hak op de tak zoals ze het zelf noemen, trakteren op flink wat decibellen. De presentatie is in handen van Frans, de spandex dragende Brabander die ooit zelf Dieksiepop af brak met zijn band Razorblade Messiah. Mis het niet en zet 29 juli in je agenda!
Kaarten uitsluitend aan de kassa

Dieksiepop 2023
Navigatie: Haarlerveldweg 2A
Terrein open: 18:00

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer