Dé laminaattrend van dit moment

Laminaat is nog altijd de meest verkochte ‘harde’ vloerbedekking. De laminaatvloeren ontwikkelen ook, zo krijgen ze steeds meer een natuurlijke look. De laminaatvloeren zijn haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarnaast verander het assortiment van laminaatvloeren regelmatig, passend bij de laatste woontrends natuurlijk. De laminaattrend van dit moment is kort gezegd: warm, rustiek, met een afwerklaag met een profiel en realistische prints van hout of natuursteen. Naast plank en tegelformaat zie je tegenwoordig ook steeds meer het visgraat patroon en de Hongaarse punt.

Haal de natuur in huis met laminaat

De natuur haal je gemakkelijk in huis door te werken met kleuren uit de natuur en/of materialen. Laminaat met een houtlook blijft de trend op het gebied van laminaat. Net als bij de echte houten vloeren zien we steeds meer de warme tinten terugkomen. De fotoprints op het laminaat worden steeds authentieker. De old look in hou ten tegels zijn helemaal van deze tijd. Daarnaast blijf je veel leisteen look en marmer look laminaat zien. Wil je een strakke look creëren? Kies dan voor een donkergrijs tegellaminaat zonder profiel.

Warme kleuren in je woning is helemaal hot

De koele tinten in de woonkamer moeten weer plaats maken voor de warme kleuren. Een vloer van donkerbruin laminaat geeft meer sfeer en juist dát willen we meer in huis halen. Laminaat in honingkleuren geven de ruimte de warmte die het nodig heeft. Laminaat met een houtlook heeft meestal een rustieke of robuuste uitstraling. Ook bij het houtlook laminaat vind je veel old look vloeren.

Laminaat past bij elke woonstijl

Er zijn ontzettend veel soorten laminaat te kopen. Zo is er voor elk interieur wel een passend laminaat te koop. Denk hierbij aan klassiek, modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk of stoer. Een groot voordeel van laminaat met een houtlook ten opzichte van een echte houten of tegelvloer is het minimale onderhoud dat het laminaat nodig heeft. Laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Waar koop je de nieuwste laminaatvloeren?

Laminaat is een budgetvriendelijke vloer en is erg eenvoudig om zelf te leggen. Door de nieuwst technieken zie je steeds mooier laminaat op de markt komen. Een partij die constant de nieuwste laminaatvloeren aanbiedt is BeBo Parket. Zij volgen de nieuwste trends op de voet en blijven altijd bij. Daarnaast bieden zij goede kwaliteit voor een lage prijs. Weet jij al welk laminaat jij wilt?

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie