Boerhaarse Kermis. Save The Date: 5-6-7 Juli 2019

Actie, activiteit, volop muziek en gezelligheid; de ultieme mix die al jarenlang zorgt voor een afwisselend en geslaagd kermisweekend op de Boerhaar. Een aantal vaste onderdelen is ook dit jaar weer geprogrammeerd, zoals het schuttersfeest op vrijdag en de kinderspelen, de survival en pubquiz op de zaterdag. Uiteraard zullen de bekende brunch op zondag en de feestavonden niet ontbreken. Ze worden ook dit jaar weer, door tal van vrijwilligers, tot in de puntjes voorbereid. Dit alles vindt plaats mídden op de Boerhaar, in een sfeervol aangeklede feesttent, pal voor de kerk.

De organisatie heeft dit jaar nog iets extra’s in petto: een veiling op de zondagmiddag. Gedurende het gehele kermisweekend ontvangt iedereen die een drankje besteld, een veilingmunt. Deze veilingmunten kunnen op zondagmiddag worden verzilverd door te bieden op verschillende items. Er zijn reeds diverse veilingstukken binnen; een les yoga of bootcamp, theaterbonnen, een statafel en bankje gemaakt van pallets maar ook een nachtje op een camping behoren tot de mogelijkheden. De organisatie staat open voor nog meer ludieke veilingstukken (producten of diensten). Heb je iets wat daarvoor in aanmerking komt? Laat het Annemarie Logtenberg weten via logtenbergannemarie@gmail.com.

Tevens wordt er op zondagmiddag een ‘Boerhaarse fair’ georganiseerd; versie 2.0 dit keer. Naast kramen, te huur á € 10,=, wordt de fair uitgebreid met een kleedjesmarkt. Nog even voor de zomervakantie van je rommeltjes af? De kinderen gezellig op een kleedje en jijzelf op het terras ernaast? Of een kraam vol met leuke / lekkere dingen verkopen van jezelf of van je bedrijf? Meldt je dan nu aan bij Judit Jansen, juditenfrank@gmail.com of 06-30556059. Maak bij voorkeur voor 28 juni uw interesse kenbaar.

Voor meer informatie over de diverse onderdelen kunt u terecht op de website van Kermis Boerhaar én via facebook en Instagram. Houdt in ieder geval 5, 6 en7 juli vast vrij in uw agenda.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie