Bijeenkomst ZP Raalte ‘de eerste indruk’ d.d. 09 oktober 2019

De eerste indruk’. Iedereen weet hoe bepalend die kan zijn, vooral zakelijk. Op woensdagvond 9 oktober organiseert ZP Raalte een informele, informatieve avond over dit onderwerp met veel verrassende inzichten en bewustwordingen.

Interessante workshops

Algehele thema van de avond is "Authenticiteit – verbinding binnen- en buitenkant."

Chanine Krisman, kledingcoach bij Stijl op peil, geeft een interactieve workshop over kleur, stijl en imago. Door haar presentatie leer jezelf op een verrassende manier kennen door de ogen van de ander. Jacqueline Wijnen, Wellness advocate en hsp coach van jij&olie, zal ingaan op het gebruik van essentiële oliën die je ondersteunen bij het dagelijks functioneren, je eigen leefstijl. Hoe sta jij in jouw eigen kracht? De workshop is praktisch en het effect van olie kan zelf ervaren worden.

Aanmelden

De avond wordt gehouden bij Lookx & More (Haverstraat 3, Raalte) en start om 19:00 uur. Na de workshops is er tot circa 22:00 uur een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 6 oktober opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten? Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl
Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie