Anne Riemersma vertrekt eind van dit jaar bij ut Huus

Dinsdag maakte Anne Riemersma bekend dat hij per 1 januari 2024 stopt als directeur-bestuurder van ut Huus, de welzijns-, sport-, en cultuurorganisatie binnen de gemeente Olst-Wijhe. Men is nu druk op zoek naar een opvolger.

Bijna twee jaar geleden werd Riemersma door de Raad van Toezicht gevraagd om met de organisatie en de omgeving te werken aan een nieuw toekomstperspectief. Nu stopt Riemersma er dus mee, zo laat hij op <a href="http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fanne.riemersma.5%2Fposts%2Fpfbid02xYFSYqN2JKZithnqQT7T2hzaqiCvffstfr84tQXhEtQV15jcKUsKyEGqFm7seHHYl&show_text=true&width=500" width="500" height="748" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share">Facebook weten.

Stevige uitdagingen
Er waren destijds stevige inhoudelijke en financiële uitdagingen. In een brede samenwerking is een toekomstplan opgesteld en aan de vernieuwingen is inmiddels gezamenlijk hard gewerkt. De organisatie is versterkt en gestroomlijnd. Verder zijn de inhoudelijke activiteiten toegenomen en diverse nieuwe samenwerkingen gestart. 

Per 1 januari 2024 hoopt de Raad van Toezicht een vaste nieuwe directeur te kunnen benoemen.

Het Holstohus in Olst
Foto gemaakt door: Robert Jan Leerink

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer