André Smit lijsttrekker PvdA Olst-Wijhe

De leden van de PvdA Olst-Wijhe hebben André Smit gekozen tot lijsttrekker en kandidaat wethouder. Op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 staan de raadsleden Petra Koekkoek en Martijn Jumelet op de plekken 2 en 3.

Robert Jan Leerink

Smit is geen onbekende in Olst-Wijhe als o.a. voorzitter van de Olster Harmonie en C.V. Iesselzotten. Smit heeft er zin in: “Het wordt tijd dat we aan de slag gaan in Olst-Wijhe. Kijken naar wat kan en niet alleen naar de beperkingen. Luisteren naar onze inwoners en ondernemers. Volgens mij komt het hier op neer als gemeente: zeg wat je doet en doe wat je zegt.” Volgens Smit gaat het daar nog te vaak mis. “Olst-Wijhe is ons thuis, voor al onze inwoners en ondernemers. Zo moeten we er ook mee omgaan.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer