Alles over het sollicitatieproces

Walk&Talk maandag 11 november

Het sollicitatieproces

Maandag 11 november om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand: recruiters praten je bij over het sollicitatieproces.

Walk&Talk gaat deze keer over het sollicitatieproces. Waar letten recruiters op? Hoe ga je om met afwijzingen? Maar ook, waar let je op in vacatureteksten? Wanneer solliciteer je wel en wanneer niet?

Wie solliciteert, stuit onvermijdelijk op dit soort vragen. In de Walk&Talk van maandag 11 november 2019 krijg je advies en hulp van recruiters van uitzendorganisatie Randstad. Zij zullen je alle info geven die je nodig hebt. Daarnaast is er ruimte voor het delen van eigen ervaringen, discussies en opdrachten.

Walk&Talk is speciaal voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland, of in de bibliotheek in Raalte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie