Agenda Hoftheater Raalte, magie, kunst en tributebands, voor elk wat wils

Jay Francis, voorheen Tisjeboy Jay) is een comedian met veel volgers op social media. Onlangs stond hij in een uitverkochte Ziggo Dome; op vrijdag 3 maart is hij in het HOFtheater. 
Tisjeboy Jay heet voluit Jay Francis maar besloot zijn carrière te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian. Hij kondigde een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét bijpassende naam: In De War. En 1 van die 45 steden is Raalte!

Filmvertoningen
Begin januari organiseerde het HOFtheater in nauwe samenwerking met het filmhuis Raalte een filmmiddag voor kinderen en een filmavond voor volwassenen. Dat is zo goed bevallen, dat er besloten is om hier mee door te gaan. Zondag 12 februari a.s. schitteren George Clooney en Julia Roberts in Ticket to Paradise (2022) in een film die helemaal past in deze Valentijnsweek. Hier vindt u meer informatie over de komende films.

The Tribute – Battle of the Bands
Zit u ook iedere zaterdagavond voor de buis? Tijdens het veelbekeken tv programma The Tribute – Battle of the Bands treden elf tributebands op: bands die proberen om de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Eén daarvan is The Neil Diamond Project. We zijn er trots op dat deze band met Georges Lotze al op zaterdag 4 februari live te zien is in het HOFtheater! 

Magie in het HOFtheater
We zijn ook trots op de komst van Rob en Emiel naar Raalte. Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld en hebben tijdens het WK Magic 2022 in Canada de tweede plek veroverd. Vrijdag 3 februari wordt een avond vol wonderlijke gebeurtenissen, vingervlugheid en echte mindfucks.

Nieuwe expositie
We vragen u om bij  uw komende bezoek goed te kijken naar de nieuwe collectie schilderijen in de Maanfoyer. Op dit moment is er een expositie te bezichtigen van Mariët Wichers Schreur. Geboren te Raalte is ze al op jonge leeftijd begonnen met het schilderen van portretten en combineerde dat met haar andere grote passie: hardrock en rockmuziek.

60 minuten met …
Wist u dat de bekende Raaltenaar Gerard Marsman op woensdag 22 februari naar het HOFtheater komt? Hij wordt dan door Willem Verdaasdonk geinterviewd in de serie 60 minuten met ..Kaarten kosten €5,-

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer