Activiteiten Dorpshuus Heino

Repaircafe HeinoSta je op het punt om je kapotte stofzuiger, broodrooster of strijkijzer weg te gooien? Niet doet: laat ze repareren in het Repaircafé! Zaterdag 29 juni bent u tussen 9.30 en 12.00 uur welkom in het Dorpshuus Heino aan de Markstraat om kapotte spullen te laten nakijken. Ook is het mogelijk messen en boorkoppen te laten slijpen. Het moet wel gaan om kleine klusjes. Dit kan voor een vrijwillige bijdrage en onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers of zekeringen wordt een bedrag in rekening gebracht.


Kom naar ons Dorpskasteel
Het Dorpshuus Heino heeft in de zomervakantie weer een hele leuke Kidsclub. Op woensdag 24 juli wordt het Dorpshuus een echt DorpsKASTEEL. Het is feest op het kasteel en alle kinderen mogen op bezoek komen. Er wordt gedanst, gespeeld, geschminkt, geknutseld, gefeest, gegeten en gedronken. Kortom: een echt kasteelfeest! Kinderen vanaf 4 jaar mogen zich opgeven en die dag ook verkleed komen als prins, prinses, jonkvrouw, ridder, koning, koningin, graaf of gravin. Kinderen die nog geen zes jaar zijn, mogen met een begeleider komen. Het kasteelfeest is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten zijn € 3,50 pp, inclusief ranja en wat lekkers. Begeleiders van de kinderen betalen geen entree. Geef je dus snel op bij de balie van het kasteel (het Dorpshuus) of via kidsclub@dorpshuusheino.nl.


Boeken- en platenmarkt
Tijdens de Pompdagen is er in het Dorpshuus Heino een platen- en boekenmarkt. Heb je nog dozen vol boeken op zolder staan? Misschien oude lp’s, singles, cd’s, dvd’s of computerspellen waar je niets mee doet? Reserveer dan een tafel bij het Dorpshuus. Een tafel is te huur vanaf € 7,50. Je hebt dan een plek van 85×85 cm. De grootste kraam is 120×240 en kost € 25,00. Wil je zelf geen boeken verkopen, dan kun je het Dorpshuus steunen door in week 34 boeken of platen af te leveren voor de tafel van het Dorpshuus. De boeken- en platenmarkt is op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuus. Reserveren kan via beheer@dorpshuusheino.nl

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie